vineri, 5 aprilie 2013

Ancient Aliens


         

            Ai simţit vreodată că te-ai săturat de aşa-zisele showuri de slabă calitate care ne domină viata ?..ştiu, în zilele de astazi poate fi aşa de greu sa găseşti o emisiune adevarată de unde să poţi zice că ai invaţat ceva de pe urma ei, sau chiar dacă nu vine vorba de învăţat, măcar să poţi spune la finalul celor câteva ore sau minute vizionate că acest timp petrecut nu a fost in zadar, că ne-a ajutat la ceva. Ei bine , Ancient Aliens este un serial recomandat deoarece prezintă un subiect foarte controversat intr-o manieră bine gandită, la bazele acestuia stând foarte multe informaţii.

          Ancient Aliens este un documentar  care prezintă  teoria astronautului antic , presupunând că există dovezi provenite din mituri, arheologie, religie si istorie care să demonstreze contactul dintre extratereştrii si oamenii antici.  Acest serial este dedicat în special persoanelor curioase, care atestă posibilitatea existenţei unor creaturi supranaturale, precum şi a lucrurilor care nu sunt acceptate de o mare parte din persoanele din jurul nostru.
         De-a lungul celor 5 sezoane, printre temele abordate au fost şi : ajutorul civilizaţiilor antice de catre extratereştrii, prezenta OZN-urilor în anumite puncte 'fierbinti' ale lumii, existenta unui plan al extratereştrilor pentru omenire, existenta unor dovezi in textele istorice care să afirme prezenta fiintelor extraterestre, viata de după moarte, diferite legende despre zeităţi ... samd.

      Dacă v-am facut curioşi, uitaţi şi un mic videoclip :







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu