luni, 22 aprilie 2013

CSI : Miami

              


             Crimele nu se opresc nici măcar în însoritul Miami. Inspirat de seria CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami urmează echipa  de anchetatori criminaliști din Florida de Sud care folosesc ambele metode, științifice de ultimă oră și munca de polițist de modă veche pentru a rezolva crime. Serialul are  cazuri similare celor de la omologii lor din Las Vegas , dar în CSI : Miami sunt polițiști și oameni de știință.
                Serialul  a început în 2002,iar în prezent are 10 sezoane,a câte 23 de episoade,în medie,care durează cca 43 de minute.Genul său nu poate fi altul decât Acțiune,Crimă și Dramă.
                Prestigioasa echipă este formată din :

 
          Locotenentul Horatio Caine (jucat de David Caruso) : Un fost detectiv criminalist, foarte blând și meticulos. Îi place sa gândeasca de multe ori înainte de a acționa,să pună în balanță opțiuniile și este mereu cu un pas înaintea celor care comit fapte ilegale.





 
        
         Calleigh Duquesne (jucată de Emily Procter) : O femeie frumoasă și puternică din Louisiana, cu o specialitate în balistică.Este veșnic optimistă, cu o dispoziție însorită și un zâmbet potrivit. Cu toate acestea, poate renunța foarte ușor la această atitudine când vine vorba de a pune criminalii unde le este locul.





 

        Eric Delko (jucat de Adam Rodriguez) : Un expert de recuperare subacvatică care cunoaște toate meandrele din Florida și căile navigabile.Este un om muncitor și tăcut,dar foarte bun în ceea ce face.






            


              Ryan Wolfe (jucat de Jonathan Togo) :Fost ofițer de patrulă,foarte atent la detalii,bun la toate, și extraordinar în ceea ce face.











      Alexx Woods (jucată de Khandi Alexander) : Originară din Queens, New York,ea este medicul legist din această echiăpă.Este iubită de toată lumea și este cea mai bună în ceea ce face.






       
        Natalia Boa Vista (jucată de Eva La Rue) : Nu se prea știu multe despre trecutul ei. Este un analist ADN atribuit , aceasta fiind acoperirea sa în FBI,de unde a demisionat,devenind un CSI de nivel 1 în echipa lui Horatio. 





                    
               Dacă nu am reușit să vă conving,sper că acest video o să vă convingă pentru că acest serial trebuie văzut : 













2 comentarii: