miercuri, 3 aprilie 2013

The Mentalist

                          

                Personajul principal al acestui serial este Patrick Jane, un psihiatru care și-a abandonat meseria după ce un criminal în serie pe nume "Red John" i-a ucis soția și fiica. Din acel moment,Patrick își dedică viața în scopul vânării și uciderii lui "Red John".Pentru această vânătoare s-a alăturat Biroului de Investigații din California (CBI), în calitate de consultant pentru echipa responsabilă de investigarea cazului Red John, condusă de Senior Agent Teresa Lisbon. Cu ajutorul cadoului său excepțional : observarea și trucurilor mentale ale lui Patrick, echipa este capabilăînchidă un număr fără precedent de cazuri, dar metodele neconvenționale și, adesea, pur și simplu ilegale,pe care le folosește Patrick, de asemenea,aduc multe probleme pe capul Teresei Lisbon, ceea ce face asistența lui atât o binecuvântare cât și un blestem.
                        Primul episod al acestui serial a văzut lumina zilei în 2008,iar,în prezent, serialul are  5 sezoane a câte 23 de episoade.Un episod durează cca  43 de minute,iar genul serialului este(daca nu v-ați dat seama deja) Dramă/Mister/Crimă .                                        


                         

         Patrick Jane (jucat de Simon Baker) : El este omul care, dacă se uită la tine doar pentru 10 secunde observându-ți ,fără să îți dai seama, mișcările, își poate da seama cât de onest ești,cât de integru ești..




      Teresa Lisbon (jucată de Robin Tunney) : Ea este Team leader al CBI, tânără autoritară,care respectă normele și procedurile.Cu toate acestea, ascunde în ea o copilărie dureroasă legată de moartea mamei sale, care a fost ucisă de un șofer beat. O dramă care l-a făcut pe tatăl său să se scufunde în alcool. Este uneori deranjată de comportamentul lui Patrick Jane și de metodele neconvenționale pe care le folosește.Impreuna cu Patrick formează un duo fermecător, profesionist și eficient.




                Kimball Cho (jucat de Tim Kang) : Cho este inspectorul cel mai discret din echipă. Dar în spatele calmului său aparent, el știe cât de amare și caustice pot să fie cazurile. Ca psiholog, este de multe ori pus în poziția de a efectua interviuri. De asemenea, este singurul care are o părere foarte bună despre comportamentul lui Patrick Jane și pare fie cel mai amuzat de personalitatea lui uimitoare.


 

 
      Wayne Rigsby (jucat de  Owain Yeoman) : În spatele staturii sale impunătoare și partea lui un pic rustică, Rigsby este un tip de treabă și afectuos. Înainte de a se alătura CBI, a lucrat doi ani pentru o secțiune a poliției din San Diego.Când sosește  noua recrută a echipei, Grace Van Pelt, el este imediat atras. Dar caractereul său timid, nu îi permite să îndrăznească  să-și mărturisească sentimentele sale, arătând adesea jenat și ciudat cu ea în preajmă.În ciuda acestui fapt,se distrează foarte bine cu Patrick și echipa.            


 
                
                Grace Van Pelt (jucată de  Amanda Righetti) : Recent venită în echipa CBI, Grace Van Pelt este adesea "blocată" în birou, dar ea visează de multe ori să își însotească colegii  pe teren. De asemenea, este încă prea lipsită de experiență pentru a conduce interogarea suspecților și știe că are încă de  dovedit. Această femeie tânără și frumoasă, pe deplin conștientă de efectele sale asupra lui Rigsby, nu doreste să fie atrasă  într-o poveste sentimentală, cu un co-echipier.





                In speranța că sunteți atrași de acest serial , ca și mine, vă las un mic video : 








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu