miercuri, 27 martie 2013

Dead Like Me

        Dead Like Me un serial care are 2 sezoane a cate cca 15 episoade. Genul seriei este Fantezie / Comedie.
        In acest serial este ilustrata povestea unei tinere de 18 ani pe nume Georgia Lass a carei viata era coloarata doar in noante de gri deoarece tot ce facea ea era sa stea, sa piarda timpul si sa se certe cu familia sa, pana intr-o zi cand soarta s-a intors impotriva ei. In timp ce mergea pe strada, dupa ce a a aplicat la o slujba temporara de functionar de depozit, un scaun de toaleta desprins de pe o statie spatiala care reintra in atmosfera o loveste in plin si moare.  Aici intervine soarta, probabil din cauza ca nu a facut nimic cu viata ei, a fost aleasa sa devina un Grim Reaper.  Reaperii au sarcina de a culege sufletul cu putin timp inainte ca o persoana sa moara. Aceasta slujba de 'culegator de suflete' nu este permanenta, dupa un anumit numar de suflete culese, persoana respectiva poate 'merge' in lumea 'de dincolo'.


     Personaje:


Georgia Lass ( Ellen Muth)- protagonista actiunii, i se mai  spune George.
     










Reggie Lass (Britt McKillip) -  sora mai mica a lui Geroge, toata viata ei a fost ignorata de catre George.









  Joy Lass (Cynthia Stevenson ) si Clancy Lass (Greg Kean) - parintii lui George si a lui Reggie
  Joy intotdeauna a crezut ca fica ei Georgia, se comporta astfel deoarece ea a fost mereu mai dezvoltata de cat ceilalti copii de varsta ei.










 Rube John Sofer (Mandy Patinkin) - seful grupului de Reaperi in care este atribuita George ( acesta o porecleste Peanut ) . El da sarcini Repaerilor si se asigura ca acestea sunt respectate. De precizat este si modul in care aceste sarcini sunt date, intotdeauna pe biletele mici, de culoare galbena.








  Un mic video care sa va convinga sa vizionati acest serial ( incaz ca eu nu am reusit ) :

 

Un comentariu: