duminică, 17 martie 2013

The Big Bang Theory

                      Acest serial a fost lansat in 2007,iar, in prezent, are 6 sezoane cu 24 de episoade, in medie.Genul serialului este comedie si un episod tine in jur de 21 de min
                      Pentru a va introduce in plot-ul serialului trebuie sa va prezint personajele principale : Sheldon Cooper(jucat de Jim Parsons), Leonard Hofstadter (jucat de Johnny Galecki) , Penny(jucata de Kaley Cuoco), Howard Wolowitz(jucat de Simon Helberg) si Raj Koothrappali(jucat de Kunal Nayyar).
                       Leonard , Sheldon , Howard si Rajesh  sunt  fizicieni străluciți care lucrează la Caltech în Pasadena, California.  
                      Leonard si Sheldon  sunt cei mai buni prieteni, colegi, și colegilor de cameră, deși Sheldon este foarte excentric si ,cateodata, il calca pe nervi pe Leonard,iar prietenia lor este pusa in pericol.
                    Leonard , Sheldon , Howard-inginer mecanic si Rajesh-astrofizician isi petrec timpul de lucru în proiectele lor individuale de muncă, jucând jocuri video, vizionarea de filme SF, sau citind cărți de benzi desenate
                     Deoarece s-au auto-declarat tocilari ,toti au sau nu noroc cu femeile populare . Atunci când Penny, o femeie frumoasă și o actriță aspirantă originară din Omaha, se mută în in apropierea apartamentului lui Leonard și a lui Sheldon, Leonard isi gaseste un alt scop pentru a trai si anume de a obține Penny să fie prietena lui.
                      Eu am ajuns sa respect acest serial pentru ca are niste glume foarte bine gandite,iar Sheldon este foarte carismatic si ciudat,venit parca de pe alta planeta pentru ca nu se comporta ca restul tocilariilor,ci prin super-inteligenta lui ne da pe spate.
                     Dati o geana pe acest video sa va convingeti...BAZINGA(replica memorabila a lui Sheldon) :  Click .


          

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu