duminică, 17 martie 2013

How I met you mother


              Imagineaza-ti  cat de tare ar fi sa te asezi cu copiii tai pe canapea,tu sa fii un mos si sa iti amintesti fiecare mic detaliu si fiecare femeie care ti-a trecut prin pat pana cand ti-ai intalnit sufletul pereche.
               Ei bine...asta este povestea lui Ted Mosby(jucat de Josh Radnor),un arhitect celibatar din New York care vrea din tot sufletul sa gaseasca "femeia perfecta".In aceasta cautare este ajutat de catre cei mai buni prieteni cu care s-a imprietenit din facultate : Marshall Eriksen(jucat de Jason Segel) si Lily Aldrin(jucata de Alyson Hannigan). Pe parcurs,Ted se imprieteneste cu Barney Stinson(jucat de Neil Patrick Harris) , un afemeiat care are ca scop in viata sexul,
                 Canadianca Robin Scherbatsky(jucata de Cobie Smulders) dintr-o simpla cucerire a lui Ted se transforma in prietena cea mai buna.
                  Serialul a fost lansat in 2005 si ,in prezent, are 8 sezoane a cate 22 de episoade.Genul serialului este Comedie,Romantic ,iar episoadele dureaza 25 de min.
                   De-a lungul sezoanelor ne sunt prezentate momentele de glorie si cele de umilinta ale lui Ted,dar si traznaile facute de Barney. 
                    In timp ce prietenii lui cei mai buni se casastoresc,Ted cauta dragostea si fericirea si cauta in  fiecare femeie pe care o intalneste perfectiunea .Ted le spune colegilor sai de apartament "She could be the one!"-"Ea poate fi aleasa!" pentru fiecare fata pe care o cucereste.De fiecare data ma intriga si ma face sa spun "Gata,a gasit-o",dar evenimentele iau o intorsatura ciudata si , in final, ajung sa spun "Nope,nu poate fi ea".
                  
                     Este un serial bine facut si mereu are cate ceva nou cu care te atrage.Take a look : 
  
                     

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu