sâmbătă, 16 martie 2013

Robotzi


          Mini serialul animat Robotzi este o productie Creative Monkeyz."Starurile" serialului sunt MO (primul robot cu burta – ruginit pentru ca bea) si F.O.C.A (fabricat original cu aluminiu).Cei doi sunt primii roboti (de talie mica) fabricati in Romania. Dupa o scurta perioada de glorie, apar primii roboti de talie mare, iar MO si F.O.C.A sunt “uitati” intr-un depozit al INR (Institutul National de Robotica), de a carui buna functionare ei trebuie sa se asigure.
            Are , in prezent ,3 sezoane a cate 23 episoade,in medie.De-a lungul sezoanelor, MO si F.O.C.A ne ofera foarte multe replici de neuitat si foarte multe perosnaje noi.
           Desi este un pic cam vulgar , acesti doi roboti sunt  in voga si merita sa aruncati o privire spre creatia celor de la CreativeMonkeyz .Decorul se schimba de-a lungul sezoanelor,formula de salut se schimba,iar durata unu episod se lungeste si toate acestea sunt facute cu multa sudoare.
           Eu le port foarte mult respect celor din echipa de design pentru ca reusesc sa ma amuze si sa ma uimeacsa de fiecare data.Sunt  niste oameni talentati care lucreaza foarte mult pentru a ne oferi 3-4 minute de amuzament..
    
            Pentru o prezentare mai detaliata,ii las chiar pe autori sa va indrume :  


   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu