sâmbătă, 23 martie 2013

Smallville


                Un serial cu 10 sezoane a cate aproximativ 21 episoade pe sezon. Genul seriei : Aventura,  Drama si Dragoste, ultimul episod a vazut lumina zilei in anul 2011.
               Probabil dupa ce ati vazut poza de mai sus v-ati dat seama ca acest serial ilustreaza povestea lui Superman, o poveste care consider eu ca deja a fost epuizata prin multele filme / benzi desenate / animatii etc aparute avand acest subiect, dar totusi merita o sansa, deoarece chiar daca in mare poate fi considerat plictisitor, sunt momente care nu te lasa sa il abandonezi.

               Personaje:

 Clark Kent ( Tom Welling ) - personajul principal, este un extraterestrul care a venit pe pamant la varsta de 3 ani, a fost adoptat de Jonathan si Martha Kent . El poseda super abilitati precum capacitatea de a se deplasa foarte rapid, de a zbura. de a arde obiectele cu ochii si super forta.







            Lex Luthor ( Michael Rosenbaum ) - a fost salvat dintr-un accident de masina care l-ar fi omorat de catre Clark, iar dupa cei doi au devenit prieteni.









 Lana Lang  ( Kristin Kreuk ) - chiar daca la inceput este doar o fata care ascunde inauntrul ei o tristete profunda cauzata de moarte parintilor ei, ea este fata de care s-a indragostit Clark.











Chloe Sullivan ( Allison Mack ) - Unul dintre cei mai buni prieteni al lui Clark, Chloe este o reportarita innascuta. Prin ceea ce face ea doreste sa expuna minciunile si sa afle adevarul cu orice pret.













Martha Kent ( Annette O'Toole ) si Jonathan Kent  ( John Schneider ) - parintii adoptivi al lui Clark, persoanele care l-au ajutat & sprijinit si la bine si la rau, l-au indrumat spre drumul cel bun.












   O prezentare video :


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu