luni, 18 martie 2013

Scandal

                  Olivia Pope(jucata de Kerry Washington) ,a lăsat rolul ei de la  Casa Alba, ca director de comunicare pentru președinte pentu a-si incepe propria ei firma de gestionare a crizelor. Ea este un profesionist "curatator", care face ca problemele să dispara inainte ca cineva sa stie ca ele exista.
                  Pentru cei cu bani, puternici și chiar pentu presedinte, Olivia este o legenda in domeniul ei.Succesul ei spectaculos se datoreaza regulii ei de nezdruncinat : Sa ai  intotdeauna incredere in instinctul tau. Nu contestant cat de atent esti, atunci cand iti castigi existenta din controlul daunelor, vei  provoca unele daune in propria ta viață. Ea si echipa ei mananca, dorm, traiesc si respira criza. In fiecare saptamana, deoarece echipa face curse contra cronometru pentru a dezamorsa probleme noi si interesante inainte ca acestea sa devina  dezastre, ele, de asemenea, trebuie sa se ocupe de problemele lor personale. Acestia se pot numi "gladiatori in costume", dar incetul cu incetul, Olivia si echipajul ei incep să dezvaluie crapaturi in armura lor.
                  Echipajul este format din: 

Harrison Wright(Columbus Short): Ar putea trai din farmecul sau, aspectul, gustul lui în pantofi. Dar are niste competente care sa-l faca un membru nepretuit al echipei Oliviei. Memoria ai atenția la detalii sunt excepționale il servesc bine atunci cand trebuie sa faca chestii de detectivi sau chestii de avocat. Dar, chiar mai important, tipul poate vorbi. Ca un mare vanzator te poate pacali si poate obtine ce isi doreste de la tine inainte ca tu sa iti dai seama. Dar tot gura lui i-a adus foarte mari probleme si daca nu il salva Olivia,era  in mari probleme.

        
             Abby Whelan(Darby Stanchfield): Sincera, indaratnica ai intotdeauna dispusa sa investigheze , Abby ia în serios munca ei si niciodata nu sufera prosti. Prietenia dintre Abby și Olivia incepe la scoala de drept cand apelau reciproc una la alta atunci cand un dintre ele se ducea in deriva

 
   Quinn Perkins(Katie Lowes) : Cel mai nou membru al echipei, este un avocat copil cu un trecut secret si o multime delucruri de invatat. Ea nu întotdeauna stie ce se intampla, dar asta nu o opreste sa sara in transee cu colegii ei, sa gaseasca solutii cazurilor aparent de nerezolvat. Intuitia, dragalasenia si optimismul ei ii sunt de ajutor in postul cel nou, dar trebuie sa depaseasca natura ei încrezatoare și asteptarile la un final fericit, daca are de gand sa stea mult in lumea Olivia Pope si Asociatii. Quinn are, de asemenea, multe secrete, ceea ce va duce mai mult de o persoană sz întrebe, cine e Quinn Perkins?        
              

            Huck (Guillermo Díaz) :   Ce a făcut CIA pentru a-l transforma pe Huck în ... Huck ... ramane un mister. Un generator foarte bine instruit si extrem de deteriorat sub acoperire, ascunsul si genialul Huck jură acum loialitatea lui  Oliviei Pope si va merge fericit foarte, foarte departe pentru a o proteja pe ea sau pe colegii sai de la Olivia Pope si Asociatii. El este spion si un maestru in hacker-it, cu o tendinta recunoscuta pentru luarea de masuri extreme. Dar el incearca din greu sa fie bun.                            
        Ca sa va convingeti ca acest serial este o capodopere,dati cu geana aici : Click
                                   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu