sâmbătă, 16 martie 2013

White Collar



          White Collar este un serial aparut in 2009 (SUA) cu 4 sezoane, aproximativ 16 episoade pe sezon iar sezonul urmator este programat sa apara in Octombrie 2013. Genul acestui serial este Mister / Drama / Crima .
         Prima data am sa va prezint personajele, o sa incep cu personajul principal Neal Caffrey, care este un tip foarte carismatic si un escroc de prima clasa,  Peter Burke - agent FBI,  Mozzie- escroc, un prieten loial de-al lui Neal, are multe "cunostinte" in lumea infractorilor si in ultimul rand  Elizabeth Burke - sotia lui Peter Burke.
        Totul incepe dupa trei ani in care Neal reuseste sa  fuga de politie, el este prins intr-un final de Peter Burke ( un om care este foarte priceput in ceea ce face , de altfel este si singurul care s-a putut ridica la nivelul lui Neal ). Dupa ce isi ispaseste toata sentinta, la cateva luni departare de pretioasa libertate el decide sa evadeze pentru a-si cauta iubita , dar la scurt timp este prins dinou de Peter Burke. In acest moment Neal decide sa faca un targ  pentru a-si primi libertatea inapoi, el ii ofera agentului FBI informatii pretioase intr-un caz . Targul a mers, Neal este eliberat in custodia FBI-ului, dar raza pe care se poate deplasa fara a alerta autoritatile este limitata, el fiind constant monitorizat printr-o bratara cu GPS.
      Neal isi dovedeste priceperea in cazurile la care participa la FBI dar totodata personalitatea lui de escroc ramane la fel de puternica, el profitand de fiecare ocazie care se iveste pentru a insela FBI-ul.
   Cam atat am avut de zis, daca doriti sa aflati mai multe va trebui sa vizionati acest super serial.



  De asemenea, uitati un link catre trailer :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu