luni, 25 martie 2013

Ghost Whisperer

                     Acest serial urmarește viața Melindei Gordon , care are capacitatea de a vedea și de a comunica cu fantomele. În timp ce încearcă să trăiască o viață cât mai normală posibil, ea este căsatorită și deține un magazin de antichități. Melinda ajută spiritele pământului și le rezolvă problemele pentru a putea trece în lumină, sau în lumea spiritelor. Sarcinile sale sunt dificile și uneori ea se luptă cu persoane care o îndepărtează și nu cred capacitatea ei. În plus, fantomele sunt misterioase si amenințătoare, uneori, iar Melinda trebuie să utilizeze indiciile disponibile pentru a înțelege nevoile spiritelor și pentru a le ajuta să treacă "pe partea cealalta".
                     Melinda locuiește împreună cu soțul ei,paramedic, Jim Clancy ,in Grandview, New York și în cele din urmă cu fiul ei, Aiden Lucas (jucat de Connor Gibbs), iar magazinul de antichități pe care îl deține se numește "Same As It Never Was Antiques". Fantomele îi cer  ajutorul  Melindei pentru a trimite un  mesaj familiei sau pentru finalizarea unei sarcini, care va pune spiritul la odihnă, și să îi permită să treacă "în lumină". Cei care au murit cu treburi neterminate devin legați de pământ și nu pot trece peste,iar Melinda, în calitate de reprezentant pământean al lor-dar moștenit și învățat de la bunica ei- , îi ajută sa găsească pacea. În serial fantomele nu sunt prezentate ca fiind păcatuit, ci mai degrabă este propria vină a spiritelor care le condamnă și teama lor de hotărâre care le ține pe pământ și le împiedică0 "trecerea peste " spre viața de apoi.
                    Serialul a fost lansat in 2005 și s-a terminat in 2010, are 5 sezoane a câte 22 de episoade care durează aproximativ 60 de minute. A avut 5 nominalizări la Emmy și alte 5 premii câștigate.
        
                       Personaje : 


           

            Melinda Gordon (jucată de Jennifer Love Hewitt) : Dulce,cu picioarele pe pământ și iubitoare....






  
                  
                      Jim Clancy (jucat de David Conrad) : Un om atât de perfect încât el  poate exista doar în fictiuneJim este soțul Melindei. S-au cunoscut cand Jim a ajutat la stingerea unui incendiu din clădirea în care stătea Melinda, și după un început inițial rece, viitoarea pereche a început să se întâlneascăRestul este istorieBine-făcutul, salvatorul Jim știe totul despre secretul supranatural al Melindei și o susține . Jim o ajută  în orice fel, el poate avea acces la bazele de date, de cercetare sau să vorbescă cu colegii pentru a afla mai multe despre fantome pe care le urmăresc.





       Professor Rick Payne (jucat de Jay Mohr) : Este stereotipul profesorului universitar, care are o pasiune destul de evidentă pentru Melinda. Fie ca Melinda știe acest lucru sau nu, aceasta este cheia ei pentru a descoperi o mulțime de informatii deoarece Rick este un profesor de stiințe oculte si Melinda îl vizitează în mod regulat pentru a obține informații despre spirite.



 

                        Delia Banks (jucată de Camryn Manheim) : Delia este o vaduvă și are un fiu, Ned. Ea are o relație foarte strânsă cu fiul ei, dar tendința ei de a-și reaminti vremea când soțul său era în viata ei eclipsează uneori relația cu Ned. Delia a lucrat anterior în domeniul imobiliar, dar a acceptat oferta unui loc de munca alături de Melinda, când afacerea se ducea de râpă. Ea folosește uneori conexiunile ei și accesul la informații pentru a putea răspunde întrebărilor aparent ciudate ale Melindei despre proprietarii de case din trecut, etc.Melinda, la inceput, pare reticentă în a împartașii secretul ei cu Delia, deci Delia crede că comportamentul Melindei este ușor dezechilibrat din timp în timp. Strategia tipică Melindei atunci când o fantomă apare în magazin este de a o trimite pe Delia la o cafea.

              Coloana sonoră o puteți vizualiza aici : Click

                   Pentru a vă convinge că acest serial merită urmărit, take a look here : 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu