marți, 19 martie 2013

Fringe



         Fringe, un serial American de Drama / Mister / Sci-Fi aparut in anul 2008 avand 4 sezoane in total, fiecare sezon cu aproximativ 22 de episoade exceptie facand ultimul sezon cu 13 ep. Din pacate ultimul episod din aceasta serie a vazut lumina zilei acum circa 2 luni .

         Personaje:


Olivia Dunham ()-  agent FBI,  o persoana foarte curajoasa, puternica, dedicata slujbei care are un trecut nu prea fericit deoarece vine dintr-o familie cu un tata abuziv


 
Dr Walter Bishop ()-  un savant excentric care si-a petrecut ultimii 17 ani intr-un spital psihiatric. Este personajul cel mai indragit de mine, este cireasa de pe tort, da emisiunii un farmec extraordinar prin experimentele ciudate si felul lui traznit de a fi .





Peter Bishop ()- fiul Dr Walter Bishop, o persoana incredibil de inteligenta cu un iq de 190, isi mosteneste tatal. Chiar daca la suprafata, la inceputul serialului el pare un escroc deoarece isi falsifica diploma de la M.I.T, de fapt este un om cu un suflet mare.




Astrid Farnsworth ()- Proaspat agent FBI, este desemnata pentru a fi membrul echipei Fringe, initial doar pentru a avea grija de Walter, care nu putea fi lasat singur in laboratorul din subsolul universitatii Harvard.






William Bell (Leonard Nimoy) - Un savant foarte inteligent. Face parte din trecutul lui Walter, acestia fiind prieteni foarte buni si in acelasi timp parteneri de laborator.







       Acum ca au fost prezentate in mare personajele pot intra in actiune. In acest serialul tesaturile universului incep sa se rupa datorita unei greseli imense facute de Walter Bishop care, dupa acest eveniment este internat la un spital psihologic dar este scos din acel loc peste 17 ani de catre Olivia si Peter pentru a-i ajuta in cazurile stranii la care participa. De retinut este ca aceste cazuri au o tenta stiintifica.  Scopul echipei Fringe este de a  incerca sa opreasca degradarea universului, oare o sa reuseasca ? - poti afla doar vizionand acest serial de nota 10.



   Un mic trailer :


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu